Lap nyomtatása
Írta:  Kis Ágnes
2020. márc. 15.

FIGYELEM!

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A Kormány 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozatában  a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről döntött. 
2020. március 16. (hétfő) napjától az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Digitális munkarend keretében kerül sor a tananyag kijelölésére, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók online vagy más, személyes találkozást nem igénylő kapcsolatában történik oly módon, hogy a tananyag átadása alkalmas legyen a tanuló tanulmányi követelményeinek teljesítésére.
 2020. március 16. (hétfő) napjától a szülők igényei alapján a területileg illetékes tankerületi központ, szakképző intézmény esetében a területileg illetékes szakképzési centrum munkanapokon megszervezi a tanulók napközbeni kis csoportos felügyeletét.
Tehát, a rendkívüli intézkedésekre való tekintettel a diákok nem látogathatják az iskolát. Hétfőn még lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tanszereiért mindenki bejöhessen és hazavihesse. A diákokkal való elsődleges kapcsolattartók az osztályfőnökök lesznek, hivatalos levelezési fórumunk továbbra is a Mozanapló. 
Kérem, figyeljék rendszeresen az e-mailjeiket, mert a tanulási folyamat menetével kapcsolatban folyamatosan tájékoztatni fogjuk önöket.
A helyzet rendkívüli, ami mindenkitől higgadtságot, türelmet, egymás segítését kívánja. Köszönöm a partneri támogatást, az együttműködést.
Mindenki vigyázzon magára és szeretteire!
 
Üdvözlettel:
Kis Ágnes
intézményvezető