Lap nyomtatása
Írta:  Molnárné Rogovszky Dóra
2017. febr. 05.

Óvodai félévi rövid beszámoló

Tartalmas, eseményekkel teli félévet zárt a Gábor Dénes Óvoda Mesevár csoportja. A beszokási, visszaszokási időszakot követően a csoportunk első alkalommal egy buszos kiránduláson vett részt, meglátogattuk a Veresegyházi Medveotthont. Őszi tematikánkban helyet kapott a Takarítás Világnapja is, amikor a kis szorgos kezek gyönyörűen kitakarították a csoportszobát. 

Többször szerveztünk diavetítést a csoportban, megismerkedtünk a fejlesztő feladatlapokkal, a Répamesét és a Három kismalac mesét a gyerekek maguk adták elő társaiknak. A téli évszak a betegségek ellenére is sok-sok programot nyújtott a kisgyermekeknek a mindennapi foglalkozások mellett. Téli eleséget tettünk ki a madaraknak, ellátogattunk a városi adventi koszorúhoz, kísérleteket végeztünk a hóval.

Az aktuális születésnapokat sorra ünnepeljük, és már a sószobát is rendszeresen látogathatjuk a gyerekek nagy örömére. Bizakodóan vágunk neki a második félévnek, ahol további változatos programokat szervezünk nálunk cseperedő óvodásainknak.

Dóri néni