All for Joomla All for Webmasters
titkarsag@sziszi.hu
(28) 496-206
c5c83664d32d9d18761988b7985fd799.jpg
Írta:  K.V.
nov. 23.

20 állomásos túra – október 4

Az Isaszegi Gábor Dénes Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola idén kezdte meg a huszadik tanévét. A jubileumi tanévben számos program kerül megrendezésre.
Az iskola 20 állomásos túrát rendezett október 4-én. A túra során Isaszeg kulturális, építészeti és természeti nevezetességeit tekinthették meg a tanulók. Az osztályok 5 percenként indultak az iskolából. A főbb helyszínek: Tornacsarnok; Református templom; Klapka György Általános Iskola; Isaszegi focipálya; Szent Márton-templom; Szoborhegy.

 A séta során a helyszíneket meglátogatva igazoló pecséteket gyűjthettek az osztályok. Pontok szerzésére is volt lehetőség. Az adott állomás ismertetése után, ellenőrző kérdésekre kellett válaszolni.
A túra befejezése után uzsonnával várták a diákokat az iskolában, majd a túra alatt megszerzett információk alapján kérdőívet töltöttek ki. Az osztályok a megszerzett pontok és a feladatlap eredménye alapján lettek rangsorolva. A helyezést elért osztályok ünnepélyes keretek között emléklapot vehetttek át.

Eseménynaptár

Heti menü

 

 

Legfrissebb hírek